Gebakken Chiquita-bananen

Gebakken Chiquita-bananen
Gebakken Chiquita-bananen
Toetje
30 min
Gluten free
Vegetarian
1
Verwarm je voor tot 200 graden C. Snij de bananen in hun schil overlangs door en leg ze, met de gesneden kant naar boven, op een vel folie.
2
Roer de boter, suiker en honing door elkaar en druppel het over de bananen. Doe het folie er strak omheen en bak gedurende 25 minuten in de oven.
3
Haal na het bakken de bananen uit het folie en serveer met gehakte hazelnoot en kokosvlokken en met een kwak Griekse yoghurt erbovenop.

INGREDIENTS FOR 2 PERSONS

-
2 persons
+
2 ripe Chiquita bananas
20g melted unsalted butter
1 tbsp light soft brown sugar
2 tbsp clear honey
2 tbsp hazelnuts, chopped
2 tbsp coconut flakes
2 tbsp Greek yoghurt
Voedingswaarden per persoon
370 kcal
16,8g
51,8g
37,3g
4,0g
0,0g
Gebakken Chiquita-bananen
Voedingswaarden per persoon
370 kcal
16,8g
51,8g
37,3g
4,0g
0,0g

MEER RECEPTEN