Gebakken Chiquita-bananen

Gebakken Chiquita-bananen
Gebakken Chiquita-bananen
Toetje
30 min
Gluten free
Vegetarian
1
Verwarm je voor tot 200 graden C. Snij de bananen in hun schil overlangs door en leg ze, met de gesneden kant naar boven, op een vel folie.
2
Roer de boter, suiker en honing door elkaar en druppel het over de bananen. Doe het folie er strak omheen en bak gedurende 25 minuten in de oven.
3
Haal na het bakken de bananen uit het folie en serveer met gehakte hazelnoot en kokosvlokken en met een kwak Griekse yoghurt erbovenop.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 rijpe Chiquita bananen
20g gesmolten ongezouten boter
1 tbsp lichte, zachte bruine suiker
2 tbsp heldere honing
2 tbsp hazelnoten, gehakt
2 tbsp kokosnootvlokken
2 tbsp Griekse yoghurt
Voedingswaarden per persoon
370 kcal
Calorieën
16,8g
Vetten
8,9g
Verzadigde vetten
51,8g
Koolhydraten
37,3g
Suikers
4,5g
Voedingsvezel
4,0g
Eiwit
0,0g
Zout
Gebakken Chiquita-bananen
Voedingswaarden per persoon
370 kcal
Calorieën
16,8g
Vetten
8,9g
Verzadigde vetten
51,8g
Koolhydraten
37,3g
Suikers
4,5g
Voedingsvezel
4,0g
Eiwit
0,0g
Zout

MEER RECEPTEN