Garnalencanapé's met Chiquita bakbanaan

Garnalencanapé's met Chiquita bakbanaan
Garnalencanapé's met Chiquita bakbanaan
Tussendoortje
35 min
Easy
Gluten free
Lactose free
1
Daarnaast nodig:
8-10 cocktailsticks

Verwarm de oven voor op 170ºC / gas 5. Bekleed een bakplaat met bakpapier voor later.
Garnalencanapé's met Chiquita bakbanaan
2
Schil de Chiquita bakbanaan. Snijd de Chiquita bakbanaan voorzichtig in de lengterichting in plakjes van 0,5 cm. Buig ze zodat de boven- en onderkant verbonden zijn en er een cirkel ontstaat en zet vast met een cocktailprikker. Leg het op een bakplaat en gebruik een bakkwast om de bakbanaan met olie in te smeren. Bak gedurende 15 minuten. Haal uit de oven en laat het afkoelen.
Garnalencanapé's met Chiquita bakbanaan
3
Plaats het op een dinerbord en vul de ringen met de warme, gekookte basmatirijst. Bedek met een gekookte garnaal en besprenkel met de gehakte bieslook.

TIP: Voeg wat sriracha-saus toe uit voor een pittig accent!
Garnalencanapé's met Chiquita bakbanaan

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 groengele Chiquita bakbananen
2 tbsp plantaardige olie
1 cup gekookte basmatirijst, heet
10 Koningsgarnalen met schild
2 tbsp gehakte bieslook
Voedingswaarden per persoon
93 kcal
Calorieën
3.1g
Vetten
0.3g
Verzadigde vetten
15.6g
Koolhydraten
5.4g
Suikers
0.8g
Vezel
2.1g
Eiwit
0.1g
Zout
Garnalencanapé's met Chiquita bakbanaan
Voedingswaarden per persoon
93 kcal
Calorieën
3.1g
Vetten
0.3g
Verzadigde vetten
15.6g
Koolhydraten
5.4g
Suikers
0.8g
Vezel
2.1g
Eiwit
0.1g
Zout

MEER RECEPTEN