Energierepen van gepofte quinoa met Chiquita-banaan en pompoenzaden.

Energierepen van gepofte quinoa met Chiquita-banaan en pompoenzaden.
Energierepen van gepofte quinoa met Chiquita-banaan en pompoenzaden.
Tussendoortje
30 min
Normal
Vegetarian
1
Haal de pitten uit de dadels en prak de Chiquita-bananen met een vork.
2
Smelt kokosolie in een middelgrote pan op laag vuur. Voeg de dadels en de geprakte Chiquita-bananen toe samen met de pindakaas/amandelboter en de vers geraspte gember.
3
Roer totdat alles gebonden is en kook gedurende enkele minuten. Haal de pan van het vuur
4
Voeg de gepofte quinoa, pompoenzaden, gehakte amandelen, stukjes pure chocolade en het zeezout toe.
5
Leg bakpapier op een bakplaat en lepel het beslag erop. Druk dit stevig aan.
6
Zet het mengsel een paar uur in de koelkast.
7
Geniet van je energierepen met gepofte quinoa en deel jouw recept via #ChiquitaBanana

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1.5 Chiquita banaan
30 mL kokosolie
240 g pindakaas of amandelboter
10 verse dadels
5g verse gember, geraspt
75 g pompoenzaden
170 g gepofte quinoa
40 g amandelen, grof gehakt
20 g zeezout
40 g pure chocoladestukjes
Voedingswaarden per persoon
193
Calorieën
14,7g
Vetten
3,9g
Verzadigde vetten
7,7g
Koolhydraten
4,8g
Suikers
2,4g
Voedingsvezel
6g
Eiwit
0,2g
Zout
Energierepen van gepofte quinoa met Chiquita-banaan en pompoenzaden.
Voedingswaarden per persoon
193
Calorieën
14,7g
Vetten
3,9g
Verzadigde vetten
7,7g
Koolhydraten
4,8g
Suikers
2,4g
Voedingsvezel
6g
Eiwit
0,2g
Zout

MEER RECEPTEN