Chocolade lollies met Chiquita mini-bananen

Chocolade lollies met Chiquita mini-bananen
Chocolade lollies met Chiquita mini-bananen
Tussendoortje
10 min
Easy
Gluten free
Vegetarian
1
Daarnaast nodig:
8 regenbooglolliestokjes

Bekleed een vlakke bakplaat met bakpapier en maak er ruimte voor vrij in de vriezer.

Schil de Chiquita mini-bananen en steek in elk banaantje een regenbooglollystokje. Leg ze op de bakplaat en laat ze 3-4 uur in de vriezer uitharden.
2
Smelt de chocolade in een hittebestendige kom boven een pan met nauwelijks kokend water, zorg ervoor dat de bodem van de kom het water niet raakt. Doop elke bevroren banaan één voor één in de chocolade.
3
De chocolade zal onmiddellijk bevriezen en de lollies kunnen meteen worden gegeten, of terug op de bakplaat worden gelegd en in de vriezer voor later worden bewaard.

TIP: Bestrooi de lollies met gemalen noten, gevriesdroogd fruit of geroosterde kokosnoot voor nog meer kleur!

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
8 Chiquita mini-bananen
1 cup donkere chocoladeschilfers
Voedingswaarden per persoon
202 kcal
Energie
9.8g
Vetten
6.0g
Verzadigde vetten
25.8g
Koolhydraten
13.9g
Suikers
4.4g
Vezel
2.7g
Eiwit
0.1g
Zout
Chocolade lollies met Chiquita mini-bananen
Voedingswaarden per persoon
202 kcal
Energie
9.8g
Vetten
6.0g
Verzadigde vetten
25.8g
Koolhydraten
13.9g
Suikers
4.4g
Vezel
2.7g
Eiwit
0.1g
Zout

MEER RECEPTEN