Chiquita-bananensplit met pure chocolade en hazelnoot

Chiquita-bananensplit met pure chocolade en hazelnoot
Chiquita-bananensplit met pure chocolade en hazelnoot
Toetje
20 min
Normal
Vegetarian
1
Pel de Chiquita-bananen en snijd ze overlangs door de helft.
2
Giet een scheutje zonnebloemolie in een pan en bak de Chiquita-bananen goudbruin op een middelhoog vuur. Draai ze een aantal keren om.
3
Hak de hazelnoten fijn.
4
Smelt de stukjes pure chocolade au bain-marie. Plaats daarvoor een kleinere pan in een grotere, die deels gevuld is met water.
5
Leg de Chiquita-bananen op een bord, giet er de pure chocolade overheen en garneer met fijngehakte hazelnoten. Leg de bolletjes vanille-ijs naast de Chiquita-bananen op het bord.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 Chiquita bananen
4 bolletjes vanille-ijs
15 mL zonnebloemolie om te bakken
5 hazelnuts
60 g pure chocoladestukjes
Voedingswaarden per persoon
627
Calorieën
34 g
Vetten
14,6 g
Verzadigde vetten
68,1 g
Koolhydraten
59,4 g
Suikers
6,2 g
Voedingsvezel
8,5 g
Eiwit
0,2 g
Zout
Chiquita-bananensplit met pure chocolade en hazelnoot
Voedingswaarden per persoon
627
Calorieën
34 g
Vetten
14,6 g
Verzadigde vetten
68,1 g
Koolhydraten
59,4 g
Suikers
6,2 g
Voedingsvezel
8,5 g
Eiwit
0,2 g
Zout

MEER RECEPTEN