Chiquita-bananensplit met pure chocolade en hazelnoot
Chiquita-bananensplit met pure chocolade en hazelnoot
Ben jij een echte chocoholic? Dan gaat je hartje vast sneller kloppen van deze Chiquita-bananensplit met pure chocolade en hazelnoten - de perfecte combinatie van krokante, zoete zaligheid boordevol voedingsstoffen!
Vegetarian
1
Pel de Chiquita-bananen en snijd ze overlangs door de helft.
2
Giet een scheutje zonnebloemolie in een pan en bak de Chiquita-bananen goudbruin op een middelhoog vuur. Draai ze een aantal keren om.
3
Hak de hazelnoten fijn.
4
Smelt de stukjes pure chocolade au bain-marie. Plaats daarvoor een kleinere pan in een grotere, die deels gevuld is met water.
5
Leg de Chiquita-bananen op een bord, giet er de pure chocolade overheen en garneer met fijngehakte hazelnoten. Leg de bolletjes vanille-ijs naast de Chiquita-bananen op het bord.
Ben jij een echte chocoholic? Dan gaat je hartje vast sneller kloppen van deze Chiquita-bananensplit met pure chocolade en hazelnoten - de perfecte combinatie van krokante, zoete zaligheid boordevol voedingsstoffen!