Chiquita bakbanaanwafels

Chiquita bakbanaanwafels
Chiquita bakbanaanwafels
Ontbijt
25 min
Easy
Vegetarian
1
Verwarm de oven voor op 120 ºC Bestrijk je wafelijzer met een deegborstel, vet ook de hoeken goed in. Verwarm je wafelijzer voor volgens de instructies van de fabrikant.

Doe de gepelde gele Chiquita bakbanaan in een blender en blend tot het een gladde massa is. Voeg de rest van de ingrediënten toe en blend opnieuw tot alles goed is gecombineerd.
2
Zodra het wafelijzer warm is, giet je de mix erin tot het wafelijzer halfvol is (de hoeveelheid hangt af van de grootte en het merk van je wafelijzer). Sluit het deksel voorzichtig. Houd het wafelijzer gesloten tot alle stoom is ontsnapt, ongeveer 2-3 minuten. Herhaal met de rest van de mix. Plaats in de oven terwijl je de rest warm houdt.
3
Serveer met yoghurt, bosbessen en appelstroop.

TIP: Besprenkel met gesmolten chocolade voor een heerlijke twist.

*Voedingsinformatie is exclusief yoghurt, bessen of appelstroop.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 gele Chiquita bakbanaan
2 tbsp gesmolten boter
1 tbsp basterdsuiker
1 tsp kaneel
1 tsp gemalen nootmuskaat
1/2 tsp fijn zout
1/2 tsp baksoda
1 tbsp meel
to serve gewone yoghurt
to serve bosbessen
to serve ahornsiroop
Voedingswaarden per persoon
123 kcal
Calorieën
4.2g
Vetten
2.6g
Verzadigde vetten
22.7g
Koolhydraten
11.2g
Suikers
1.7g
Vezel
1.0g
Eiwit
0.8g
Zout
Chiquita bakbanaanwafels
Voedingswaarden per persoon
123 kcal
Calorieën
4.2g
Vetten
2.6g
Verzadigde vetten
22.7g
Koolhydraten
11.2g
Suikers
1.7g
Vezel
1.0g
Eiwit
0.8g
Zout

MEER RECEPTEN