Chiquita bakbanaanijs

Chiquita bakbanaanijs
Chiquita bakbanaanijs
Toetje
10 min
Easy
Vegan
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Plaats de Chiquita bakbanaan, kokoscrème, kokosmelk en kaneel in een blender en blend tot het een gladde massa is.
Chiquita bakbanaanijs
2
Daarnaast nodig:
Een ijsmaker (afhankelijk van je ijsmaker, moet je de kom van de machine 24 uur in de vriezer zetten voordat je begint)

Giet in de ijsmaker en roer volgens de instructies van de fabrikant tot een gladde massa met stevige consistentie wordt bereikt.
Chiquita bakbanaanijs
3
Schep in kommen en strooi over de geroosterde hazelnoten en kokosnootvlokken en serveer met frambozen.

TIP: Serveer met dadelsiroop indien gewenst.
Chiquita bakbanaanijs

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 zwarte Chiquita bakbananen
3/4 cup kokoscrème
200 ml kokosmelk
1/2 tsp gemalen kaneel
2 tbsp geroosterde kokosnootvlokken
2 tbsp geroosterde hazelnoten
to serve frambozen
Voedingswaarden per persoon
411 kcal
Calorieën
21.9g
Vetten
17.9g
Verzadigde vetten
56.3g
Koolhydraten
37.3g
Suikers
3.5g
Vezel
3.5g
Eiwit
0.1g
Zout
Chiquita bakbanaanijs
Voedingswaarden per persoon
411 kcal
Calorieën
21.9g
Vetten
17.9g
Verzadigde vetten
56.3g
Koolhydraten
37.3g
Suikers
3.5g
Vezel
3.5g
Eiwit
0.1g
Zout

MEER RECEPTEN