Chiquita ananas-garnalenspiesjes

Chiquita ananas-garnalenspiesjes
Chiquita ananas-garnalenspiesjes
Maaltijd
20 min
Normal
Gluten free
Lactose free
1
Benodigdheden:
8 houten spiesjes, gedurende 5 minuten in water gedompeld

Verwarm de gril voor op hoog.

Rijg garnalen aan de spiesjes, gevolgd door de ananas en de rode paprika en herhaal tot er van elk ingrediënt twee stuks op elke spies zitten.
2
Bestrijk de spiesjes aan beide zijden met koolzaadolie met een borstel en leg ze op een met folie beklede bakplaat. Grill 7-10 minuten, draai met regelmatige tussenpozen totdat de garnalen roze zijn.
3
Voor de dipsaus, combineer alle ingrediënten in een kleine kom. Serveer meteen.

TIP: Leg de spiesjes in de zomer 3 minuten per kant op de barbecue.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
8 x 1 cube Chiquita ananas
1 tbsp honing
2 cm gehakte gember
1 teentje knoflook
8 ongekookte, gepelde en schoongemaakte garnalen
Voedingswaarden per persoon
115 kcal
Calorieën
3.9g
Vetten
0.3g
Verzadigde vetten
18.3g
Koolhydraten
13.7g
Suikers
1.8g
Voedingsvezel
3.5g
Eiwit
1.2g
Zout
Chiquita ananas-garnalenspiesjes
Voedingswaarden per persoon
115 kcal
Calorieën
3.9g
Vetten
0.3g
Verzadigde vetten
18.3g
Koolhydraten
13.7g
Suikers
1.8g
Voedingsvezel
3.5g
Eiwit
1.2g
Zout

MEER RECEPTEN