Biologische, tropische Chiquita-bananensplit met kokos en munt

Biologische, tropische Chiquita-bananensplit met kokos en munt
Biologische, tropische Chiquita-bananensplit met kokos en munt
Tussendoortje
15 min
Easy
Vegan
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Pel de Chiquita-bananen en snijd ze overlangs door de helft.
2
Snijd de mango en kiwi's in stukjes. Halveer de aardbeien.
3
Bak de kokossnippers ongeveer 5 minuten op een laag vuur.
4
Leg de Chiquita-bananen op een bord en leg er de stukjes fruit op. Garneer met de kokossnippers en muntblaadjes. Besprenkel tot slot met wat limoensap.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 Chiquita bananen
2 kiwi’s
1 mango
10 aardbeien
24 g of shredded coconut
60 g kokosyoghurt
10 mint leaves
limoensap
Voedingswaarden per persoon
436
Calorieën
12,9 g
Vetten
9,9 g
Verzadigde vetten
65,5 g
Koolhydraten
54,9 g
Suikers
11,3 g
Vezel
6,6 g
Eiwit
0,2 g
Zout
Biologische, tropische Chiquita-bananensplit met kokos en munt
Voedingswaarden per persoon
436
Calorieën
12,9 g
Vetten
9,9 g
Verzadigde vetten
65,5 g
Koolhydraten
54,9 g
Suikers
11,3 g
Vezel
6,6 g
Eiwit
0,2 g
Zout

MEER RECEPTEN