Beker met pompoen en Chiquita-banaan

Mugcake met pompoen en Chiquita-banaan
Mugcake met pompoen en Chiquita-banaan
Toetje
8 min
Easy
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Spuit de magnetronbestendige bekers goed in met bakspray of gebruik gesmolten boter.
2
Prak de rijpe Chiquita-banaan met een vork in een kom en combineer dit met de pompoenpuree.
3
Voeg alle ingrediënten aan het mengsel toe en meng alles goed.
4
Schenk het beslag in de bekers.
5
Verwarm tot 6 minuten in de magnetron. Controleer na 2 minuten elke 30 seconden of het gaar is.
6
Als je de mugcakes wilt serveren met slagroom en karamel, laat ze dan eerst afkoelen of zet ze in de koelkast. Voeg de garnering pas toe als ze zijn afgekoeld.
7
Geniet in gezelschap van dit lekkere recept via #madewithChiquita

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1 rijpe Chiquita banaan
170 gr pompoenpuree
50 gr kristalsuiker
1 eidooier
60 ml amandelmelk of kokosmelk
½ tsp kaneel
Snufje gemberpoeder
Snufje zout
Voedingswaarden per persoon
205
Calorieën
2,6 g
Vetten
0,9 g
Verzadigde vetten
20,7 g
Koolhydraten
36,5 g
Suikers
2,4 g
Voedingsvezel
2,6 g
Eiwit
0,2 g
Zout
Mugcake met pompoen en Chiquita-banaan
Voedingswaarden per persoon
205
Calorieën
2,6 g
Vetten
0,9 g
Verzadigde vetten
20,7 g
Koolhydraten
36,5 g
Suikers
2,4 g
Voedingsvezel
2,6 g
Eiwit
0,2 g
Zout

MEER RECEPTEN