Bananenijs met chocolade en amandelboter

Bananenijs met chocolade en amandelboter
Bananenijs met chocolade en amandelboter
Toetje
5 min
Gluten free
Vegetarian
1
Doe de bevroren bananen in een keukenmachine en blend totdat je een consistentie hebt die op softijs lijkt.

Tips:
Nadat de bananen gesneden zijn, kun je ze ten minste 8 uur invriezen
2
Voeg het cacaopoeder en de amandelboter toe en meng het goed door elkaar.
3
Eet het als een zachte portie of doe voor harder ijs het mengsel 30 minuten in de vriezer voordat je het opdient.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
3 rijpe Chiquita bananen, met bruine vlekjes op de schil
2 tbsp cacaopoeder
3 tbsp amandelboter
Voedingswaarden per persoon
339 kcal
Calorieën
14,6g
Vetten
2,2g
Verzadigde vetten
48,1g
Koolhydraten
23.3g
Suikers
8,9g
Voedingsvezel
8,0 g
Eiwit
0,1g
Zout
Bananenijs met chocolade en amandelboter
Voedingswaarden per persoon
339 kcal
Calorieën
14,6g
Vetten
2,2g
Verzadigde vetten
48,1g
Koolhydraten
23.3g
Suikers
8,9g
Voedingsvezel
8,0 g
Eiwit
0,1g
Zout

MEER RECEPTEN