Bananenbrood Italiaanse stijl (Ciambella)

Bananenbrood Italiaanse stijl
Bananenbrood Italiaanse stijl
Tussendoortje
75 min
Vegetarian
1
Verwarm de oven voor op 180 graden C en vet een broodblik voor ca. 1 kg in en bedek het met bakpapier.
2
Pureer de bananen in een grote kom totdat het een glad papje is en voeg dan de eieren, het vanille-extract, de honing en de yoghurt toe en meng alles goed met een houten lepel. Voeg de bloem, het bakpoeder, de kaneel en het zout toe en roer alles goed door elkaar.
3
Schraap dit in het bakblik en zet deze in het midden van de oven. Bak gedurende 1 uur en laat het afkoelen voordat je het opdient.

INGREDIENTS FOR 2 PERSONS

-
2 persons
+
3 ripe Chiquita Bananas, with brown flecks on peel
2 medium eggs
1 tsp vanilla extract
3 tbsp runny honey
150ml natural yoghurt
240g self-raising wholemeal flour
1 tsp baking powder
1 tsp ground cinnamon
/ Pinch of salt
Voedingswaarden per persoon
162 kcal
2,6g
29,3g
10,5g
4,8g
0,4g
Bananenbrood Italiaanse stijl
Voedingswaarden per persoon
162 kcal
2,6g
29,3g
10,5g
4,8g
0,4g

MEER RECEPTEN