1
Pureer 3 bananen met een handmixer. Schep de bananen in een grote kom.
2
Hak noten grof. Voeg nu alle overige ingrediënten toe en meng alles goed door elkaar.
3
Doe het beslag in een ingevette cakevorm. Snijd de vier bananen in de lengte door en leg ze op het cakebeslag.
4
Bak de cake ca. 45 minuten in de oven.
5
Doe de avond ervoor de kokosmelk in de koelkast (om de vloeistof van de room te scheiden). Schep alleen de bovenste laag van de room uit het blik en doe dit in een grote kom. Voeg 1 eetlepel honing en 1 theelepel vanille toe en meng alles door elkaar tot een glad mengsel. Serveer dit met de cake.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
4 rijpe Chiquita bananen
3 eieren
1 cup almond flour/spelt flour
2 tablespoons honing of appel-/ahornsiroop
1/4 cup pecannoten
1/4 cup walnoten
2 tablespoons baking powder
2 tablespoons ginger powder
1 teaspoon vanilla powder
2 tablespoons kaneel
1 can coconut milk (13.5 fl. oz.)
1 tablespoon honing
1 teaspoon vanilla powder
Voedingswaarden per persoon
203
Calorieën
13,1 g
Vetten
3 g
Verzadigd vet
15,1 g
Koolhydraten
11,1 g
Suikers
2 g
Vezel
5 g
Eiwit
300 mg
Natrium
Bananen-notenbrood
Voedingswaarden per persoon
203
Calorieën
13,1 g
Vetten
3 g
Verzadigd vet
15,1 g
Koolhydraten
11,1 g
Suikers
2 g
Vezel
5 g
Eiwit
300 mg
Natrium

MEER RECEPTEN