Bananen-havermout met honing, walnoten en kaneel

Bananen-havermout met honing, walnoten en kaneel
Bananen-havermout met honing, walnoten en kaneel
1
Breng melk met havervlokken aan de kook op een laag vuur.
Laat het ongeveer 5 minuten sudderen en roer af en toe. Haal de pan van het fornuis en laat het 5 minuten rusten zodat de havervlokken nog iets meer melk opnemen.
2
Pel de bananen en snij er plakjes van. Als de havermout te dik is, voeg dan iets meer water of melk toe.
3
Doe havermout in een kom of diep bord en leg de bananenplakjes erbovenop.
4
Strooi er grof gehakte walnoten en kaneel overheen. Voeg naar smaak honing toe.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2/3 cup (biologische) havervlokken
1.5 cup haverdrank (of magere melk)
2 Chiquita bananen
2 tablespoons walnoten en kaneel (om te bestrooien)
2 tablespoons honing
Voedingswaarden per persoon
444
Calorieën
11,9 g
Vetten
1,5 g
Verzadigd vet
72 g
Koolhydraten
136 g
Suikers
7 g
Vezel
8,2 g
Eiwit
200 mg
Natrium
Bananen-havermout met honing, walnoten en kaneel
Voedingswaarden per persoon
444
Calorieën
11,9 g
Vetten
1,5 g
Verzadigd vet
72 g
Koolhydraten
136 g
Suikers
7 g
Vezel
8,2 g
Eiwit
200 mg
Natrium

MEER RECEPTEN