Bakvrije kokosnoot-roomtaart met Chiquita mini-bananen

Bakvrije kokosnoot-roomtaart met Chiquita mini-bananen
Bakvrije kokosnoot-roomtaart met Chiquita mini-bananen
Toetje
20 min
Normal
Vegan
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Bekleed de bodem van een dubbelzijdig gegroefd taartvorm van 25 cm met bakpapier.
Zet een middelgrote glazen beslagkom in de koelkast en koel.

Blend de amandelen en dadels in een keukenmachine of blender tot ze fijn zijn, ongeveer 2 minuten. Giet de appelstroop en havermout erbij en blend opnieuw tot alles een geheel is. Breng alles over naar de voorbereide taartvorm en druk de zijkanten en bodem in met een gladde, gelijkmatige laag van de mix. Plaats in de vriezer voor later.
2
Haal de glazen kom uit de koelkast. Schep de vaste kokosnootcrème in de kom en gooi eventuele vloeistof weg die zich in de bodem van het blik heeft verzameld.

Voeg de poedersuiker en vanille toe aan de kom en klop met een elektrische garde tot het stijf is, ongeveer 7-8 minuten.
3
Giet in de voorbereide basis, snij de Chiquita mini-bananen in de lengte verticaal door en leg ze bovenop de crème. Bestrooi met de geroosterde kokosvlokken en serveer.

TIP: Besprenkel met pure chocolade voor een heerlijke twist.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 cup amandelen
2 cup dadels zonder pit
1/2 cup ahornsiroop
2 tbsp havermout
800 ml kokoscrème, gekoeld in de koelkast
2 tbsp poedersuiker
1 tsp vanille
3 Chiquita mini-bananen
2 tbsp geroosterde kokosnootvlokken
Voedingswaarden per persoon
578 kcal
Calorieën
25.0g
Vetten
13.6g
Verzadigde vetten
81.8g
Koolhydraten
71.4g
Suikers
5.6g
Voedingsvezel
6.2g
Eiwit
0.1g
Zout
Bakvrije kokosnoot-roomtaart met Chiquita mini-bananen
Voedingswaarden per persoon
578 kcal
Calorieën
25.0g
Vetten
13.6g
Verzadigde vetten
81.8g
Koolhydraten
71.4g
Suikers
5.6g
Voedingsvezel
6.2g
Eiwit
0.1g
Zout

MEER RECEPTEN