Aardbeienbrood met Chiquita mini-bananen

Aardbeienbrood met Chiquita mini-bananen
Aardbeienbrood met Chiquita mini-bananen
Toetje
70 min
Normal
Vegetarian
1
Verwarm de oven voor op 170 ºC / gasoven 3 en vet een bakblik van 450 g in en bedek het met bakpapier.

Meng in een kleine kom het meel, bakpoeder en zout.
2
Klop in een grote kom de lichtbruine suiker, eieren en gesmolten boter samen met een elektrische garde tot het licht en luchtig is, ongeveer 3-5 minuten.

Combineer het bloemmengsel met de Chiquita bananenmoes en de gesneden aardbeien, zorg ervoor dat de vruchten gelijkmatig zijn verdeeld. Giet in het voorbereide blik.

Snijd de Chiquita mini-bananen verticaal door, plaats ze diagonaal op het beslag in het blik.
3
Bak in de oven gedurende een uur, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.

TIP: Bedek met geraspte amandelen voorafgaand aan het bakken voor extra knapperigheid.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1 1/3 cup volkorenbloem
2 1/2 tsp bakpoeder
1 tsp fijn zeezout
1 1/4 cups lichte bruine suiker
2 eieren
4 tbsp gesmolten boter
3 rijpe Chiquita banaan, gepureerd
1/2 cup aardbeien
2 Chiquita mini-bananen
Voedingswaarden per persoon
299 kcal
Energie
7.8g
Vetten
4.2g
Verzadigde vetten
51.7g
Koolhydraten
27.8g
Suikers
4.5g
Vezel
5.4g
Eiwit
1.1g
Zout
Aardbeienbrood met Chiquita mini-bananen
Voedingswaarden per persoon
299 kcal
Energie
7.8g
Vetten
4.2g
Verzadigde vetten
51.7g
Koolhydraten
27.8g
Suikers
4.5g
Vezel
5.4g
Eiwit
1.1g
Zout

MEER RECEPTEN