5-minuten-mugcake van Chiquita-banaan en Fudge S’mores

 5-minuten-mugcake van Chiquita-banaan en Fudge S’mores
 5-minuten-mugcake van Chiquita-banaan en Fudge S’mores
Toetje
16 min
Easy
Vegetarian
1
Spuit de magnetronbestendige bekers goed in met bakspray of smeer ze in met gesmolten boter
2
Smelt 3 eetlepels boter ca. 20 seconden in de magnetron. Doe de gesmolten boter bij de kruimels van de graham crackers en roer alles goed door elkaar. Druk dit op de bodem van de bekers.
3
Klop het ei samen met de kristalsuiker in een kom.
4
Voeg de tarwebloem, het cacaopoeder, bakpoeder en zout toe. Roer totdat er een beslag ontstaat. Voeg de rest van de boter toe en blijf roeren.
5
Snijd de marshmallows in stukjes.
6
Voeg de helft van het kruimelmengsel van de graham crackers toe en doe wat stukjes marshmallows in het beslag. Doe de rest van het beslag er bovenop en verwarm de beker 90 seconden in de magnetron. Doe de rest van de marshmallows op de cakes. Plaats ze nog 5 tot 10 seconden in de magnetron om ze te laten smelten.
7
Geniet in gezelschap van dit lekkere recept via #madewithChiquita

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1 rijpe Chiquita banaan
42 gr gesmolten ongezouten boter
45 gr gekruimeld volkorenbiscuit
10 gr cacaopoeder
½ tsp kaneel
50 gr tarwebloem
1 groot ei
¼ tsp bakpoeder
Snufje zout
2 marshmallows
Voedingswaarden per persoon
579
Calorieën
29,7 g
Vetten
17,3 g
Verzadigde vetten
65,2 g
Koolhydraten
33,8 g
Suikers
5,5 g
Voedingsvezel
10 g
Eiwit
0,7 g
Zout
 5-minuten-mugcake van Chiquita-banaan en Fudge S’mores
Voedingswaarden per persoon
579
Calorieën
29,7 g
Vetten
17,3 g
Verzadigde vetten
65,2 g
Koolhydraten
33,8 g
Suikers
5,5 g
Voedingsvezel
10 g
Eiwit
0,7 g
Zout

MEER RECEPTEN