De Chiquita-bananen | Uitstekende Kwaliteit en Duurzaam!
De Chiquita-bananen | Uitstekende Kwaliteit en Duurzaam!

Onze organisatie

De Chiquita banaan is de beste versie van zichzelf

We hebben het recht - en de plicht - om uit naam van de banaan te spreken. Je herkent ons aan de blauwe sticker. Het betekent dat we er alles aan hebben gedaan om een product van de hoogste kwaliteit te leveren, het milieu te beschermen, duurzame landbouwpraktijken te garanderen, onze werknemers met respect te behandelen en hun gemeenschappen te ondersteunen.

We mogen deze eenvoudige waarheid nooit voor lief nemen. Al onze inspanningen voegen meer diepte toe aan ons iconische logo. Als mensen Chiquita horen, dan denken ze "bananen". Maar we hebben zoveel meer in huis dan lekkere bananen

Chiquita is gek op bananen

Chiquita is een leidende internationale organisatie met18.000 werknemers in 25 landen . Het bedrijf is actief in bijna 70 landen. Chiquita zet in alle markten alles op alles om ervoor te zorgen dat de Chiquita banaan de 'eerste keuze' is. De organisatie levert consumenten fruit en diensten van hoogstaande kwaliteit. De organisatie wil niet alleen een consequente meerwaarde creëren voor het merk Chiquita, maar ook voor haar klanten, leveranciers, werknemers en de gemeenschap, met respect voor het milieu.

Onze werkwijze

Integriteit, respect, kansen en verantwoordelijkheid vormen de pijlers voor ons succes en zijn de basis voor de zakelijke beslissingen die we dagelijks nemen, inclusief onze donatieprogramma's. Chiquita zet zich volledig in voor het in praktijk brengen van de kernwaarden, om op een integere wijze en in overeenstemming met de wet zaken te doen.

Hoewel we al bijna 150 jaar bestaan, zijn we jong van geest. Chiquita is nog altijd een koploper met een door nieuwe impulsen gevoede visie. Ons nieuwe bestuur investeert fors in een betere ondersteuning van uw bedrijfsdoelen door heraanplanting, een krachtig leveranciersbestand, verbetering van verpakkingsbedrijven, de leiding over onze logistiek en verzending in handen te nemen en de nieuwe merkpositionering onder de aandacht te brengen.