zeg_het_met_bananen
zeg_het_met_bananen

Zeg het met bananen!

Gezondheid en levensstijl
17 Jul 2018

Heb je wel eens achterover geleund en nagedacht over al die herinneringen die je met je vrienden hebt? De lach en de traan, de risico's die jullie liepen en momenten van waarheid. Wel eens gedacht, ‘jemig, waar zou ik zijn als zij er niet voor me waren geweest? Misschien waren ze er alleen op de meest frivole of belangrijkste momenten in je leven, maar ze speelden in ieder geval een belangrijke rol.

Waar zou je zijn zonder je vrienden?

Er zijn een heleboel leuke dingen waarmee je je vrienden kunt laten zien hoe dankbaar je ze bent. Maar wat is er nou beter dan een zoete, opbeurende, vrolijke Chiquita banaan? Laat je vrienden op 30 juli zien dat je om ze geeft en vier de internationale dag van de vriendschap, en elke andere dag, met deze tips.

Tover een glimlach op het gezicht van je beste collega. Leg een Chiquita banaan op hun bureau. Teken er een gek gezicht op en laat een post-it achter, zodat ze weten dat jij het was. Wanneer ze de banaan zien, zullen ze erom moeten lachen. Maar ze zullen je echt dankbaar zijn wanneer ze halverwege de middag hun batterijen kunnen opladen met een krachtige lekkernij van Chiquita!

Zeg_het_met_bananen

Zet bijpraten met je oude vriend bovenaan de agenda. Je hebt een druk leven en vaak is het lastig een moment te vinden waarop je tijd kunt doorbrengen met z’n tweeën. Plan vooruit. Schrijf het in je agenda’s en noteer de datum. Pak een picknick in en ga naar een rustig park. Ga lekker zitten en praat uren achtereen, terwijl je geniet van een heerlijke, vegetarische snack Honing-pecanmuffins met Chiquita banaan. Nu je ouder wordt heb je misschien minder tijd om bij te kletsen, maar dat maakt die momenten juist extra belangrijk.

Verblijd de techneuten onder je vrienden met deze leuke Chiquita gif. Het is een attente manier om ‘Ik denk aan je’ te zeggen. Technologie is op z’n best wanneer het mensen bij elkaar brengt, maar het is nog beter als er goudgeel en lol in zit!

Stop een gepersonaliseerd receptenboek in het hart van je foodie-vriend. Het is een aardig én praktisch geschenk! Maar geef het pas nadat je er eerst een aantal van je favoriete Chiquita recepten in hebt geschreven. Wie weet, misschien maakt hij wel een recept voor je klaar!

Van een klein beetje aardigheid wordt iedereen blij, ook al is het maar een paar minuten. Zoek een moment op de dag om je vrienden te laten zien dat je ze waardeert.

Op vriendschap, voor onze lieve Chiquita gemeenschap!