Keukenprinsen En -Prinsessen

Snelle en gemakkelijke recepten voor mugcake met Chiquita bananen

Keukenprinsen En -Prinsessen

april 2nd 2020 ・ 10 Leestijd in min

Mugcakes (cakes in een mok) zijn een geweldige traktatie voor drukke gezinnen – je maakt ze snel, zonder moeilijk gedoe en ze smaken zalig. Het is geen wonder dat iedereen er blij van wordt!

Het zal je niet verbazen dat je met Chiquita bananen de lekkerste mugcakes maakt. Deze heerlijke, gezonde en makkelijke snacks zijn zo smeuïg en smaakvol dat ze van een doorsnee cakebeslagje iets heel bijzonders maken. Eenvoudige recepten leveren meestal de beste resultaten op, en dat is hier niet anders. Van deze kleine traktaties loopt het water je in de mond – en iedereen kan ze maken!

Chiquita bananen zijn zonder poespas te verwerken in een cake in een mok – je hoeft bijna niets voor te bereiden. Prak of snijd een van onze heerlijke gezondste fruitsoorten, de banaan. Het recept geeft aan hoe rijp hij moet zijn, en je bent klaar om aan het bakken te slaan. Onze bananen zijn in een handomdraai te verwerken, je smaakpapillen worden er vrolijk van én ze zijn ook nog eens supergezond omdat ze boordevol vezels, belangrijke vitaminen en mineralen zitten. Daarbij besparen ze je ook nog eens een heleboel tijd! Met de bananenrecepten hieronder maak je de lekkerste mugcakes.

Ontdek onze heerlijke mugcakerecepten

Heb je zin om eens voor een gezonde en makkelijke snack te gaan? Bekijk dan eens onze recepten voor mugcake! We hebben voor ieder wat wils!

Mugcake met Chiquita banaan

Mugcake met pompoen en Chiquita banaan

Op zoek naar een geweldige klassieker in de vorm van een mugcake? Zoek dan niet verder dan dit recept om van te watertanden. Kaneelkrullen in een luchtige bananen-kaneelcake? Wij zeggen JA!

De zeven nieuwe, supereenvoudige Chiquita recepten voor mugcake met banaan zijn een feest voor je smaakpapillen. Alles wat je nodig hebt om deze heerlijke lievelingssnacks van het hele gezin te bakken is een handjevol ingrediënten, een magnetron en een paar minuutjes van je tijd!

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link