Snacks van Chiquita-bananen die je niet zullen "bezwaren"
Snacks van Chiquita-bananen die je niet zullen "bezwaren"

Snacks van Chiquita-bananen die je niet zullen "bezwaren"

Gezondheid en levensstijl
04 feb 2019

Als je een middagdip hebt is het belangrijk om snel weer fris te worden en je dag goed af te maken. Daar hebben we vaak de hulp van een lekkere snack bij nodig. De sleutel tot gezond snacken is iets vinden wat snel en makkelijk te bereiden is en voor jou werkt!

Thuis snacken

Thuis snacken wil nog wel eens twee kanten op gaan. De hele dag koekjes en lekkers uit de kast snoepen, of jezelf beperken tot saaie snacks om te voorkomen dat je teveel junkfood eet, waarna je uiteindelijk alsnog bezwijkt voor junkfood omdat je zo'n trek hebt. Maar gelukkig hebben wij een derde optie voor je. Een snack die gezond is, zeker niet saai en buitengewoon bevredigend! Snack zonder schuldgevoel Chiquita’s Banana Britto bevroren yoghurtreep. Bereiden is zo gebeurd; je stopt hem in de vriezer en klaar is je middagsnack. Dit recept heeft vezel, eiwit, natuurlijke suiker en gezonde vetten. De perfecte snack om je lichaam van brandstof te voorzien!

Onderweg snacken

Als we haast hebben en voelen dat we energie tekortkomen, grijpen we vaak naar het eerste dat we zien. Dit betekent vaak snacken uit de automaat op het werk, of een zoete mueslireep van de supermarkt om de hoek. Op dat moment lijkt het een goede oplossing, maar de energie boost duurt maar kort en je bent zo weer terug bij af. Waarom zou je met minder genoegen nemen als je een snack kunt meenemen die al ingepakt is, vol met energie zit en zijn natuurlijke suikers langzaam vrijgeeft? Jazeker, er is een snack met al deze voordelen! Een kleine hint: hij is felgeel en het meest voorkomende fruit in elk huishouden, overal ter wereld. Het is de populaire Chiquita-banaan! Als je aan het begin van je week wat tijd hebt om snacks te bereiden dan zijn deze Chiquita-mueslirepen het perfecte recept voor jou. Vol met haver, noten, rozijnen en banaan, bieden ze genoeg energie om de dag door te komen. En dan zijn ze ook nog eens makkelijk mee te nemen. Je kunt er op elk moment van de dag van genieten!

Zoete oplossing

Als de zoetekauw in je je niet met rust laat. Doe wat je moet doen... Een zoete uitspatting is oké, mits met mate. Maar als je het doet, doe het dan wel goed. Doe het op de Chiquita-manier! Ga je te buiten aan dezeframbozenkoekjes met Chiquita-banaan. De zoetekauw in je merkt het verschil toch niet, maar de koekjes hebben uitsluitend natuurlijke suikers, smaakvolle kruiden en eiwitrijke haver. Dit blijft ons geheimpje!

Als je geen zin hebt om de oven aan te zetten, hebben we nog oplossing om de zoetekauw in jou tevreden te stellen. Probeer de ongebakken vierkante koekjes van Chiquita-banaan. Dit recept is echt heel eenvoudig. Met een paar simpele extra ingrediënten maak je een toetje dat altijd in de smaak valt!

 

Neem geen genoegen met minder als het om je lichaam gaat. Snack gezond met Chiquita-bananen. Maak een foto van je Chiquita-snacks en deel ze via #Chiquitabanana