De beste Halloween-traktaties van Chiquita
De beste Halloween-traktaties van Chiquita

De beste Halloween-traktaties van Chiquita

Gezondheid en levensstijl
22 okt 2018

Velen van ons proberen het hele jaar door gevarieerd te eten en rustig aan te doen met zoetigheid. Maar als Halloween voor de deur staat, gooien we deze bewonderenswaardige zelfdiscipline zonder meer overboord. Verwen jezelf gerust eens een keer! Bij speciale gelegenheden mag de rem er best even af. Chiquita heeft heerlijke en gezonde Halloween-traktaties voor zelfs de grootste zoetekauw! 

 

Zeg nu zelf, Halloween is toch pas een feestje als er zoete lekkernijen zijn om heerlijk van te genieten?

Van onze suikervrije chocolademousse met Chiquita-bananen gaan je nekharen overeind staan. Deze mousse is zelfs lactosevrij, glutenvrij en veganistisch. Daar worden al je gasten blij van! Deze mousse wordt heerlijk zoet als je er Chiquita-bananen in doet. Dat is nog eens een 'trick'! Is er een betere combinatie denkbaar dan Chiquita-banaan en chocolade? Versier je mousse met kleinfruit en geroosterde noten. Omnomnom!

 

Heb je zin in griezelig lekkere oogballen? Laat je gasten eens flink schrikken met onze Chiquita -banaan en kokos oogballen. Doop ze in kokos en steek er bij wijze van pupil een rozijn in. Smeer er frambozensap op ze er bloeddoorlopen uitzien. Griezelig lekker, perfect voor Halloween. En zonder geraffineerde suiker!

 

En, lest best: gruwelijke heksenvingers! Bak de lievelingskoekjes van je lievelingen: Chiquita-banaan/frambozenkoekjes. Wie durft er te beweren dat koekjes rond horen te zijn? Rol het koekjesdeeg uit in de vorm van vingers. Maak met een mes rimpels rondom de knokkels en leg een amandel op de vinger bij wijze van vingernagel. Zet de koekjes daarna in de oven. Proef de koekjes zodra ze de oven uitkomen. Ze zijn beangstigend lekker! 

 

De griezelige Halloween-versie van deze koekjes is zooo lekker dat je je manmoedig over je angst heen zet om ervan te kunnen blijven eten. En het beste van alles is dat ze natuurlijk gezoet zijn met jouw favoriete Chiquita-banaan. Deel jouw beste Halloween-traktaties met Chiquita-bananen met ons via #Chiquitabanana