Keukenprinsen En -Prinsessen

Chiquita gaat uit zijn dak van waardevolle momenten met je gezin

Keukenprinsen En -Prinsessen

maart 31st 2020 ・ 10 Leestijd in min

Chiquita gaat uit zijn dak van waardevolle momenten met je gezin

Het is de tijd van het jaar waarin aan nieuwe herinneringen wordt gewerkt en nieuwe spelletjes worden gespeeld. De feestdagen zijn een ideaal moment om met de familie samen te komen en wat is er nu leuker om te banden aan te halen dan een gezellig familiespel onder het genot van heerlijke Chiquita-bananen?

Iedereen in het gezin geniet van de zoete, romige smaak van een Chiquita-banaan, van het jongste tot het oudste lid. Bananen zijn eenvoudig te pellen wanneer je je favoriete bordspel speelt. Een banaan is ook nog eens het perfecte, eenvoudige en gezonde hapje na alle uitgebreide maaltijden. En het mooiste is, je hoeft niets voor te bereiden!

Chiquita goes bananas over precious family moments Lifestyle

Chiquita-bananen hebben weinig calorieën en zitten vol met vitamines, mineralen en oplosbare vezels, die je heel veel gezonde voordelen voor het hart, de spijsvertering, energie en nog veel meer bieden. Ze bevatten veel kalium, maar vrijwel geen zout. Ideaal dus voor iedereen die een hoge bloeddruk heeft. Bananen zijn ook nog eens prima natuurlijke maagzuurremmers, voor iedereen die na een groot diner last van maagzuur heeft!

Er zijn tientallen fantastische, eenvoudige recepten waar je uit kunt putten als het gezin verlangt naar een speciaal dessert of een snack die energie geeft. Hier volgen er een paar die je kunt uitproberen.

Zelfgemaakte pannenkoekjes met Chiquita-bananen en bosbessen

Deze heerlijke, luchtige pannenkoekjes zijn de ideale manier om de dag mee te beginnen of een gemakkelijke snack om met je gezin van te genieten. Mix gewoon een overrijpe Chiquita-banaan met twee eieren, voeg bakpoeder en kaneel toe en meng alles door elkaar tot een beslag. Snijd als de pannenkoekjes klaar zijn nog een banaan voor de vulling, voeg zurige bosbessen en wat ahornsiroop toe voor een zalig begin van de dag.

Boterham met Chiquita-banaan en bosbessen/pindakaas

Pindakaas en banaan gaan net zo goed samen als kalkoen met een vulling. Deze eenvoudig te bereiden boterham is een lekkere variant op de klassieke versie van pindakaas en jam. Smeer gewoon wat pindakaas op plakjes brood, voeg aardbeienjam toe en rond dit af met stukjes gesneden banaan en bosbessen – als je een kleurschema volgt, kun je ook nog de nationale vlag nabootsen!

Wafels met Chiquita-banaan

Nog een geweldig recept. Meng een overrijpe banaan met eieren, melk en basterdsuiker voor de wafelmix, voeg er bloem, bakpoeder en zout aan toe. Met deze mix maak je echt heel luchtige wafels waar je gesneden banaan en bosbessen of rood fruit op kunt doen. Voor net iets extra’s doe je er een toefje slagroom op.

Bananenmilkshake

Een bananenmilkshake is kennelijk ook een prima manier om na al het gefeest de dag door te komen – doe er een beetje melk en honing bij om je maag tot rust te laten komen, te rehydrateren en je bloedsuikerspiegel weer te herstellen.

Dus voeg voor de perfecte familiemomenten tijdens de vakantie Chiquita-bananen aan je boodschappenlijstje toe en laat de leuke dingen zo snel mogelijk beginnen! Een banaan is de perfecte partner voor die vakantiespelletjes en een natuurlijke, gezonde toevoeging voor de bijzondere momenten die je met je gezin doorbrengt.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link